Artisteer 4.0.0.58475 Full Crack+Türkçe | Blogspot - Wordpress Tema yapma Programı





Program Açıklaması:
 Artisteer, Joomla, Drupal, Wordpress, DotNetNuke skins, ve blogger temaları yapabilceğiniz bir programdır, program içersinde hazır birçok tasarım, tema mevcuttur, bu temalar üzerinden kendi temalarınızı yapabilir yada 0 dan kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz.

Joomla, Drupal, Wordpress, DotNetNuke skins, ve blogger sistemleri ile tam uyumlu olan programın kullanımı oldukça basittir, temalarınızı anlık görerek yapma imkanı veren program ile kısa sürede temalarınızı oluşturabilirsiniz.

Çok iyi grafik, css gibi bilgileriniz yoksa program sayesinde sizde kendi temalarınızı anlık görerek (arkaplan ekle, menü renkleri değiştir, menü başlık resimleri ayarlama, footer ayarlama, sağ sol blok ayarlama v.b) yapabilir kayıt ederek sitelerinizde kullanabilirsiniz.

Program görüntüsü itibarı ile office 2007 programını andırmaktadır, ve kullanımıda hemen hemen aynı mantıktadadır, yazı boyutları ayarlama, renkler ile oynama, grafikler ekleme gibi.


Crack Kullanımı: Artisteer 4 Patch'i açın ve Patch klasörünün içindekileri Artisteer 4/bin klasörünün içine atın. Crack işlemi tamamdır artık program full.

Programı Türkçe Yapmak için: Artisteer 4 Türkçe yapmak için Turkish.xml dosyasını Artisteer 4 programının Artisteer 4/Library/Data/Langs klasörü içine atınız
sonra programdan yani Artisteer 4 den properties seçeneğinden language Turkish seçiniz kaydedip kapattıktan sonra Artisteer 4 yeniden çalıştırınız artık Artisteer 4 Türkçe


Programın İndirme Adresleri:
Artisteer 4 Link: Artisteer 4.0.0.58475
Artisteer 4 Link 2: Artisteer 4.0.0.58475 Rapidshare

Crack İndirme Adresleri:
Artisteer 4 Patch Link: Artisteer 4 Patch Rapidshare
Artisteer 4 Patch Link 2:Artisteer 4 Patch Hotfile 
Artisteer 4 Patch Link 3:Artisteer 4 Patch Mediafire

Türkçe Yama İndirme Adresleri:
Artisteer 4 Türkçe Yama Link: Artisteer 4 Türkçe Yama Rapidshare
Artisteer 4 Türkçe Yama Link 2: Artisteer 4 Türkçe Yama Mediafire
Artisteer 4 Türkçe Yama Link 3: Artisteer 4 Türkçe Yama Hotfile
Artisteer 4 Türkçe Yama Link 4: Artisteer 4 Türkçe Yama Letitbit

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.