Blogger sabit Üst Çubuk (Çizgi) Eklemek


Çoğu sitede görmüşsünüzdür sitenin üstünde tek renk veya renkli renkli sabit üst çubuk vardır. Şimdi küçük bir css kodu ile sitemize o üst çubuklardan eklemeyi anlatacağım. Aslında anlatıma gerek yok gibi çünkü yapılması gereken tek işlem vereceğim kodu sitenizin css bölümüne yapıştırmanız, siteniz ister blogger ister bedava-sitem olsun css kodu bütün sitelere uyarlı. Çubuğun ön izlemesi aşağıdadır.





Çoğu sitede görmüşsünüzdür sitenin üstünde tek renk veya renkli renkli sabit üst çubuk vardır. Şimdi küçük bir css kodu ile sitemize o üst çubuklardan eklemeyi anlatacağım. Aslında anlatıma gerek yok gibi çünkü yapılması gereken tek işlem vereceğim kodu sitenizin css bölümüne yapıştırmanız, siteniz ister blogger ister bedava-sitem olsun css kodu bütün sitelere uyarlı. Çubuğun ön izlemesi aşağıdadır

1.Blogger kontrol panelinizdeyken sırasıyla " Şablon » HTMLyi düzenle " tıklayın. CTRL ve kombinasyonu'nu kullanarak sayfada " ]]></b:skin> " aratın ve bu kodun üstüne aşağıda verilen kodu ekleyin.;

.ustcubuk
{
background:url(http://img.webme.com/pic/o/ozicabdeneme/ustcubukocab.png) repeat-x;
padding:0;
margin-bottom:3px;
height:5px;
}

2. aşamada ise blogger sitemizin en üstüne yani body-wrapper kodumuzun üstüne; bedava-sitemde ise tasarım üstü bölümünün en üstüne aşağıdaki kodlarımızı yapıştırıyoruz..
<div class='ustcubuk'/> </div>

Bütün işlem tamam sitemize üst çubuk ekledik, isterseniz çubuğunuzun yüksekliğini renklerini değiştirebilirsiniz. Güle güle kullanmanız dileğiyle.

Kaynak



blogger, blogspot, blog, eklenti, widget, gadget, eklenti, eklentiler, eklentileri, eklentisi
blogger eklenti, blogspot eklenti, blogger eklentisi,
blogger eklentileri, blogger eklentiler, blogger widget, blogger widgets, blogger gadget,
blogger 2015, blogger 2016, blogger eklenti indir, blogger kodu, blogger kodları,

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.