Ashampoo Photo Optimizer - (resmin kalitesini yükseltme programı)

Ashampoo Photo Optimizer – (resmin kalitesini yükseltme programı)



Çözünürlük yükseltme programı olan Ashampoo Photo Optimizer ile dijital fotoğraflarınızın kalitesini yükseltmek çok kolay. Programı 1 ay ücretsiz kullanabilirsiniz…

Ashampoo Photo Optimizer Program Açıklaması
Dijital resimlerimizin görüntü kalitesini, çözünürliğini arttıran Ashampoo Photo Optimizer kendi alanında en iyi programlardan biridir. Elimizde bulunan eski veya kötü görüntüye sahip fotoğrafları bu program ile görüntü kalitelerini arttırabiliriz. Türkçe dil seçenekleri de bulunan Ashampoo Photo Optimizer ile kalitesini yükseltmek istediğimiz fotoğrafları seçiyoruz ve işleme başlıyoruz. İşlem bittikten sonra görüntü kalitesinde değişiklik olmadığını hissedersek geri alma tuşu ile resmi eski haline çevirebiliyoruz.

Ashampoo Photo Optimizer ile resimler istersek tek tek kalitelerini yükseltebilir veya toplu şekilde de kalite yükseltme işlemlerini yapabiliriz. Yaptığımız kalite yükseltme işlemlerinden memnun kaldığımız takdirde resimleri kaydet diyerek yeni hallerini bilgisayarımıza yükleyebiliriz. Memnun kalmadığımız durumlarda eski haline geri getir düğmesi ile resimlerimizi ilk haline geri çevirebiliyoruz.

Ashampoo Photo Optimizer Program Özellikleri
– Türkçe dil desteği bulunması.
– Resimlerin görüntü kalitesini kolay ve hızlı bir biçimde yüksetlme özelliği.
– Resimleri eski haline çevirme özelliği.
– Toplu işlem yapabilme özelliği.
– Hızlı ve sade görünümlü menüsü ile kolayca işlem yapabilme özelliği.
– 10 gün ücretsiz kullanabilme özelliği.

Ashampoo Photo Optimizer Kullanım Bilgileri
Programı 10 gün ücretsiz, hiçbir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz.
10 gün bittiğinde 20 gün daha ücretsiz kullanabilmek için buraya tıklayarak ücretsiz key alabilirsiniz. Bu key ile 20 gün daha ücretsiz kullanma imkanına sahp olursunuz.
Programı beğendiniz ve her zaman kullanmak istiyorsunuz, o halde 15$ ödemeniz gerekiyor. 15$ ödeyerek programın lisansını satın alabilir, ömür boyu kullanabilirsiniz.
Download:
https://cloud.mail.ru/public/uNZi/mhySF2RTx
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.