Transformers Serisinin Cesur Güzelleri

Autobot ve Decepticon'ların amansız mücadelesinde yer alan Cesur ve Güzel Transformers oyuncularını tanımak ister misiniz ?

Transformers (2007)


1. Transformers (2007):Serinin ilk filminde Mikaela Banes karakterini canlandıran ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren bir isim... Kendisini Victoria Secret defilelerinden hatırlayacağınız üzere Megan Fox deneyimli oyunculuğunun yanısıra Manken olarak'da işinde oldukça başarılı.



Transformers - Yenilenlerin intikami (2009)

2. Transformers - Yenilenlerin intikami (2009):Transformers serisinin ilk'inde oldukça konuşulan başarılı isim yine Megan Fox, serinin ikinci filminde Mikaela Banes rolünü kimseye kaptırmıyor.





Transformers: Ay'in Karanlik Yüzü (2011)

3. Transformers: Ay'in Karanlik Yüzü (2011):Transformers serisinin 3. filminde Carly karakterini yine tanıdık bir isim; Rosie Huntington-Whiteley. Güzel oyuncu Rosie Huntington-Whiteley, oyunculuğun yanısıra Victoria Secret defilelerinde boy göstermekte.



Transformers: Kayip Çag (2014)


4. Transformers: Kayip Çag (2014):
Serinin 4. filminde ise Tessa Yeager rolünü güzeller güzeli Amerikalı oyuncu Nicola Peltz canlandırıyor. Kendisini Son Hava Bükücü adlı filmde Katara rolünden hatırlıyoruz.




Transformers 5: Son Şövalye (2017)

5. Transformers 5: Son Şövalye (2017):
Serinin 5. ve son filmi olan Transformers 5: Son Şövalye'de yine içerisinde mükemmel oyuncular yer alıyor. Bu kez Mark Wahlberg'e eşlik eden isim Laura Haddock. Güzel oyuncu Serinin son filmin'de Vivian Wembley  karakterini canlandırıyor.


Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.