Malwarebytes Anti-Malware Premium Full İndir

Malwarebytes, virüs, trojan, solucan, gibi malware denen zararlı, istenmeyen yazılımlara karşı kullanılan güçlü bir temizleme aracıdır. MalwareBytes yazılımının iki versiyonu vardır. Malwarebytes Anti-Malware Free sürümü ücretsizdir.Malwarebytes nedir? Malwarebytes, bir malware temizleme ve korunma aracıdır. Malware kötü amaçlı yazılımlara verilen genel bir addır. Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılar Malware olarak adlandırılır. Malwarebytes tüm bu zararlılara karşı hem koruma sağlar hem de bilgisayarınıza daha önceden bulaşan zararlı varsa bunları bulur ve temizler.
Malwarebytes oldukça güçlü bir temizleme ve zararlı yazılımlara karşı korunma yazılımıdır.

Malwarebytes ne işe yarar?
Malwarebytes, yukarıda bahsedilen tüm bu zararlılar için koruma ve daha önceden bilgisayarınıza bulaştıysa temizleme imkanı sunar. Malwarebytes gerçek zamanlı koruma sayesinde bu tür zararlıların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller.


Aynı zamanda daha önceden Malwarebytes kullanmıyorsanız, Malwarebytes'ı bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kurarak temizleme işlemi yapabilirsiniz. Malwarebytes'ın en güçlü yanı reklam yazılımları, postansiyel olarak istenmeyen yazılımlar ve fidye virüslerine karşı koruma sistemidir.
Malwarebytes  ve Malwarebytes Anti-malware aynı şey mi?
Malwarebytes, daha önceden Malwarebytes anti-malware adı ile sunuluyordu. Malwarebytes 3.0 sürümünden sonra artık sadece Malwarebytes olarak adlandırılmaya başlandı.
Malwarebytes ücretli bir program mı? Malwarebytes Full nereden indirebilirim?
Malwarebytes ücretli bir program. Fakat bilgisayara kurulduğunda 14 gün boyunda bilgisayarınızda tam koruma sağlayarak çalışıyor. 14 günün sonunda Malwarebytes programını satın alırsanız bilgisayarınız yine tam ve gerçek zamanlı koruma ile korunmaya devam ediyor.  Eğer Malwarebytes'ı 14 gün sonunda satın almazsanız,  Malwarebytes  gerçek zamanlı korumayı kapatıyor. Bunun anlamı artık sadece pasif olarak çalışıyor ve bilgisayarınızı olası virüs saldırılarına karşı korumuyor. Fakat çalıştırdığınız zaman bilgisayarınıza bulaşmış olan virüs varsa bunları bulup temizlemeye devam ediyor.
Malwarebytes programını satın almak isterseniz uzmanim.net market üzerinden buraya tıklayarak satın alabilir, bilgisayarınıza tüm virüs türlerine karşı koruyabilirsiniz:
Malwarebytes 3.0 Premium uygulamasını satın alırsanız o zaman bilgisayarınızda başka antivirüs programı bulundurmanıza gerek yoktur. Malwarebytes 3.0 Premium sizi virüslere karşı da koruyacaktır. Böylelikle bilgisayarınıza virüs bulaşmasına karşı önlem almış olacaksınız.
Malwarebytes bir antivirüs programı mı?
Malwarebytes sadece bir antivirüs programı değildir. Antivirüs programları sadece virüslere karşı etkili olurken Malwarebytes Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılara karşı koruma sağlar.
Malwarebytes nereden indirilir?
Malwarebytes'ı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Yukarıda yazdığı gibi  14 gün boyunca ücretsiz gerçek zamanlı koruma desteği ile kullanabilirsiniz.
Malwarebytes indirme linkinde açılan sayfada Free Download linkini tıkladığınızda indirme başlayacaktır.
 
Malwarebytes'ın en son sürümü hangisi?
Malwarebytes 3.0 Premium şuanda Malwarebytes'ın son sürümü. Daha önceden Malwarebytes anti-malware ücretli ve Malwarebytes anti-malware ücretsiz şeklinde iki sürümü vardı. Artık Malwarebytes tek sürüm halinde dağıtılıyor.

Gezmiş olduğunuz web sitelerinden malware (zararlı yazılım) bulaşması oldukça yüksek ihtimaldir. Kimileri bunu kasıtlı yaparken, kimi dostların sunucularına ise öyle ya da böyle bulaşıyor.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.