Kendilerini Karikatür Karakterlerine Benzetmeye Çalışan 12 Cosplayers

Şimdi'ye kadar Cosplay'i hiç duymadıysan çok şey kaçırmışsın demektir, çünkü oldukça popüler ve sevimliler...
Aslında çok uzun süredir var bu popülerite olayı. İnsanlar. Çizgi dizilerden, filmlerden ve programlardan gördükleri karakterleri taklit edip onun gibi giyinirler ve Cosplay bir çok insanın vazgeçilmezi halinde..

Çizgi-Roman severler bu işe gerçekten gönülden bağlı kişilerdir. Bu kültür'e çok şey kattılar ve Dünya'nın  her bölgesinden gelen insanlar sevdikleri karakterler ve tiplemeleri taklit ederken başarılı bir sunum gerçekleştirirler.


1. Bir Pixar karakterini canlandırmanın ne kadar zor olduğunu düşünemiyorum ama bu kız inanılmaz bir iş yaptı. Zootopia'dan Teğmen Judy Hopps gibi giyinmişti. Saçtan makyaja, kıyafete kadar her şey inanılmaz görünüyor!

instagram @dd_saida


2. Dexter'ın Laboratuvarı'nı inanılmaz bir şovu kim bilebilir… .Bizim çoğumuz için, bizim çocukluğumuz. Eh, Dexter ve onun sinir bozucu kızkardeşi DeeDee gibi görünen bu ikilisi kontrol et. Yükseklik farkı, gerçekte buna gerçekten eklendi.



instagram (@ ivannalopez33) Instagram Profilini Görüntüle
2. Dexter'ın Laboratuvarı'nı inanılmaz bir şovu kim bilebilir… .Bizim çoğumuz için, bizim çocukluğumuz. 
Eh, Dexter ve onun sinir bozucu kızkardeşi DeeDee gibi görünen bu ikilisi kontrol et. Yükseklik farkı, gerçekte buna gerçekten eklendi.



4. Sokakta yürümeyi ve gerçek hayattaki PowerPuff Kızlarına koşmayı hayal edin! Bu şovu hatırlamıyorsanız YouTube'a gitmeli ve bir göz atmalısınız. Bu şov kız gücünün epitomuydu. Bu cosplayers, yine olağanüstü bir iş yaptı!



5. Bu kızın kostümü onu harika bir cosplayer yapar mı, yoksa sadece Pixar karakterine benzediği gerçeğinden emin değilim. Ne olursa olsun, bu kız “Büyük Kahraman 6” filminden Ballı Limon gibi giyinmeye karar verdi. Hatta poz ve yüz ifadesini çiviledi… inanılmaz iş!


6. Bu Emma Webster, Looney Tunes'dan büyükanne. Bu kadın kostümünü geliştirmeye yardımcı olmak için, Sylvester ve Tweety kuşlarının doldurulmuş oyuncaklarını getirmeye karar verdi. Perukları, gözlükleri ve elbisesi, çizgi film karakterine çok benziyor. İnanılmaz!



7. Herkes, ünlü bir karaktere benzeyecek bir peruk ve elbise giyebilir, bundan daha fazlasını gerektirir. Detaylara dikkat etmeli, makyajın eşleştiğinden emin olmalısınız ve zihninizi karakter gibi davranmaya zorlamak zorundasınız. Bu kadın Disney Parklarında Cinderella'daki Wicked Stepmother adlı Lady Tremaine karakterinin karakteri olarak çalışmaktadır.



8. Kadın cosplayerların favori karakterleri gibi giyinme ve onları süper modellere çevirme yolları vardır. Bu kız Despicable Me'den Sevimli Margo gibi giyinmeye karar verdi. Saçlarının karaktere benzediği gerçeğinin daha inandırıcı olabileceğini düşünüyorum.




9. Hepimiz Family Guy'dan Meg Griffin'in serinin en popüler karakteri olmadığını biliyoruz, ama insanlar kesinlikle sefaletinden gülüyor. Bu kadın, insanların Meg'le ilgili fikrini değiştirmeye karar verdi ve onun karakteriyle baş etmeye karar verdi. Eminim ki birçoğumuz iyi bir iş çıkardığı konusunda hemfikir olabilir.


10. Diğer yandan Peter ve Lois, Family Guy'ın iki ana karakteridir. Sanırım bu çift doğal olarak bu karakterlere benziyor….... Sadece bir peruk giy, beyaz düğmeyi giy ve gitmeleri iyi!



11. Herkesin bir minyon gibi giyinmesi, birkaç yıldır bir trend olarak göründü. Ancak bu kadın, “Minions” adlı popüler filmden en kötü adam Scarlet Overkill gibi bir şeyleri değiştirmeye ve giyinmeye karar verdi. Görev tamamlandı diyebilirim.



12. Bu, cosplay'in gerçekten en çok ne tür bir video oyunu olduğu gibi giyinmek. Street Fighter hayranı olan herkes Chun Li'nin kim olduğunu tam olarak bilir. Bu model, tıpkı onun gibi giyinmek için harika bir iş çıkardı… ayrıca ciddi bir şekilde poponuzu tekmeleyebileceği gibi görünüyor!








Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.