Yenilmezler Oyun'u 2020'de Piyasa'da !



Marvel'ın Yenilmezler oyun'u 15 Mayıs 2020'de piyasaya çıkıyor.
Square Enix , Yenilmezler'in 15 Mayıs 2020'de piyasaya sürülmesiyle birlikte PS4, PC ve Xbox One'a ek olarak Google'ın yeni Stadia oyun akış hizmetine de geleceğini açıkladı.
Bu yeni Avengers ünvanı, (Marvel Evreninde yapmayacakları gibi) yana doğru giderken takım West Coast genel merkezini açtıkça San Francisco'da yer alıyor. Kampanyayı solo veya üç kooperatif ortağı yardımı ile tamamlayabilirsiniz. Oyun , Tony Stark'ı seslendiren Troy Baker ( The Us of Us of Joe ), Nolan North (aka Nathan Drake) Thor ve Laura Bailey'nin Kara Dul'la oynadığı sözlü becerilerini verirken dahil olmak üzere üst düzey bir ses yeteneğine sahip .

Tomb Raider geliştiricisi Crystal Dynamics ve Deus Ex stüdyosu Eidos-Montreal hem projeye imza attı. Hepsinden iyisi, oyunda herhangi bir türde yağma kutusu veya kazan-kazan senaryosu bulunmuyor. Ayrıca, Eidos-Montreal yöneticilerinin etkinlik sırasında açıkladıkları gibi, stüdyolar oynanabilir kahraman kadrosunu genişletmeye devam etmeyi ve oyuncuları ilaveler için ücret alma niyetinde değiller.

Square Enix ayrıca, Avengers'ın 15 Mayıs 2020'de piyasaya sürülmesiyle birlikte PS4, PC ve Xbox One'a ek olarak Google'ın yeni Stadia oyun akış hizmetine de geleceğini açıkladı .
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.