Twitter'da takipçi kasmak

Twitter'da Takipçi kasmak kullananların da bildiği gibi kolay bir iş değildir. Kullanıcıyı yakalamak, profili düzenlemek, orijinal içerik girmek, gibi bir çok uğraştırıcı yöntem olduğu için işiniz'e destek olacak bir kaç farklı yöntemi yazımızda paylaştık. 

Kitlesel Beğeni Yöntemi: Özellikle taraftar sayfalarında bir hayli işe yarayan bu yöntem ile takipçi sayınızı anlık arttırabilirsiniz. Herhangi bir takım taraftarı profili ile (tercihen bayan taraftar profili) Favoriniz olan ya da takipçisine yönelmek istediğiniz kitlenin sayfalarına girip kullanıcıların yorumlarına sıralı şekilde beğeni atmakta iyi bir yöntemdir.

Beğen ve Yorum Yap: Yayınlanmış herhangi bir tweet (özellikle TT) altına beğeni ve yorum yapmak takipçi kasmanız açısından bir hayli önemli. Çoğu kullanıcılar Beğeni ve Yorumları dikkate alarak Tweet atar veya takip eder.

Güncel Başlıkları Takip Et: Gün içerisinde gelişen olayları neredeyse tüm Twitter kullanıcıları takip etmektedir. Trend Topicler altına ve kullanıcıların tweetlerine ne kadar Orijinal yorumlar ve beğeniler yazmaya devam ederseniz buna göre ziyaretçi sayınızda artacaktır.

Takibe Takip Yap: Takipçi arttırma için sıklıkla kullanılan ve çok tutulan bir yöntem olup Twitter kodlarını kullanarak takipçi edinebilirsiniz. Ayrıca Takibe takip yapan twitter kullanıcılarını'da takip ederek olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün.


Hashtag (Etiket) Gir: Paylaştığınız tweetlerin alakalı topic'lerle buluşmasını ve hedef kitlenizin yükselmesine olanak sağlayan güzel bir yöntemdir. Genelde trend topic (TT) olan başlıklar'ın hashtag olarak kullanılması takipçi sayınızında artmasına sebep olabilir.

Orijinal Tweet Atma: Her twitter kullanıcısının unutmaması gereken bir  önemli yöntemde Orijinal tweet paylaşımıdır. İçeriğiniz ne kadar kendine has olursa ve ilgi çekici bir durumu varsa takipçi sayınız buna göre artar ve hayran kitleniz genişler.

Fake Bayan Profili: Maalesef ülkemizde en çok tutulan yöntem olma olasılığı yüksek ve tasvip edilmeyen bir yol'da sahte bir bayan hesabı açıp, takipçi kasabilirsiniz. Kullandığınız bayan karakter profili bakımlı, alımlı, sosyal karakterli, kullanıcılarıyla ilgilenen vb. gibi bir izlenim yaratmanızda kullanıcı çekmeniz açısından bir hayli işe yarayacaktır.



Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.