Google Sıra Bulucu Program

İnternet kullanımının yaygınlaşması ile internet sitelerinin sayısında’da çok ciddi artışlar oldu her webmaster web sitesinin google ilk sayfada olmasını istiyor ve bunun için çeşitli seo çalışmaları yapıyor. Ancak en büyük 2nci gereksinim ise web sitenizin anahtar kelimelerde nerelerde çıktığını bilmek ve bunu günlük takip etmek işte tüm sorun aslında burada başlıyor çünkü manuel olarak yüzlerce anahtar kelimeyi tek te elle kontrol etmeniz nerede çıktığını not almanız ve sonraki durumlarının ne olduğunu tekrar kontrol etmek imkansıza yakın oluyor.


İşte tam bu esnada Free google monitor adındaki Google sıra bulucu program imdatımıza yetişiyor. Program tamamen ücretsiz bir yazılım içerisine web sitelerinizi ve sorgulamak istediğiniz anahtar kelimeleri yazmanız ve tara tuşuna basmanız yeterli program tarama yaparak anahtar kelimelerinizin tam olarak kaçıncı sayfa ve sırada olduğunu size gösteriyor. Üstelik günlük sorgulama yaparsanız bugün bu sıradasınız daha önce bu sıradaydınız diye bilgiler verebiliyor kısacası siteniz günlük olarak anahtar kelimede yükseldimi düştümü kaç sıra yükseldi kaç sıra düştü şimdiye kadarki en iyi tarama sonucundaki sıram neydi tümüne tek tık ile ulaşabiliyorsunuz.
Üstelik googlede anahtar kelimenizi kaç sayfada tarayacağınada siz karar verebiliyorsunuz ayarlar menüsünden kaç sayfada tarasın google ülke uzantısı ne olsun tümünü tek tık ile kolayca yapabiliyorsunuz Free google monitor programı türkçe version malesef henüz yok ancak pekte sorun olmayacak çünkü kullanım oldukça kolay ve ilk kullanımda bile hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Her webmasterın mutlaka arşivinde olması gereken bir program olarak siz değerli webmaster’lara önerimizdir.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.