Faranjit'e (Anjin) Bitkisel Çözüm

[İbrahim Saraçoğlu - Faranjite Bitkisel Çözüm]

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte üst solunum yolu hastalıkları da taarruza geçer. Bu hastalıklardan birisi de pek tabii faranjit'tir. Faranjit halk dili ile anjin, boğaz ağrısı ve boğaz yangısı'dır.
Toplu yaşamın gereği bizi tehdit eden bu hastalıktan, yani, faranjitten, pek çok kişi muzdarip. Özellikle de okul çağındaki çocukların kabusu gibi. İşte bu gibi durumda, biz ve çocuklarımız günlerce hasta olarak yatağa mahkum kalabiliriz. İşimizden ve okullarından geri kalabiliriz.
Faranjit bulaşıcı bir hastalık olup, o kişinin kullandığı bardak, çatal, kaşık havlu gibi gereçler ayrı tutulmalıdır. Ortak malzeme kullanılmamalı ve eller sık sık yıkanmalıdır.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Faranjit için oldukça etkili ve aynı zamanda öksürük, boğaz iltihabına da iyi gelen Adaçayı kürünü tavsiye ediyor.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan Faranjit Tedavisi :
  • 1 su bardağı su,
  • 1,5–2 yemek kaşığı dolusu adaçay'ı.

    Kaynamakta olan suyun içine, Adaçayı'nı atın. 10 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra, süzün. günde 3 defa, özellikle sabahları dişerinizi fırçaladıktan sonra ve akşam yatmadan 2 defa uygulayın. 3–4 gün içinde faranjitinizi ve bademcik iltihabınız geçecektir.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.